Ενώ εμείς οι Έλληνες μαθαίναμε και συνεχίζουμε ακόμα και σήμερα να διδασκόμαστε στα σχολεία για τον Γαλιλαίο και τα περί ανακάλυψης της κίνησης της γης. Με πολύ μικρή προσπάθεια ανακαλύπτεις ότι πρόκειται για πλαστογράφηση της ιστορίας και μάλιστα επίσημη πλαστογράφηση της ιστορίας. Τα κρατικά βιβλία αναφέρουν ότι ο Γαλιλαίος περίπου το 1600 μ.χ. Ανακάλυψε πρώτος, ότι η γη κινείται!
Αρκετούς αιώνες πίσω
Γράφει λοιπόν ο Πυθαγόρας όχι μόνο για την κίνηση της γης, αλλά σχεδόν του συνόλου των πλανητών στο Γαλαξία μας, από τον 6ο π.χ. Αιώνα, 2.200 χρόνια νωρίτερα στην αρμονία των σφαιρών και σχεδόν το σύνολο των αρχαίων φιλοσόφων εκτός εξαιρέσεων, περιλαμβάνουν στις τεκμηριώσεις τους την κίνηση της γης.
Φτάνουμε στον 2ο αιώνα π.χ., Ο Ερατοσθένης μετράει με ακρίβεια εκατοστών την περίμετρο της γης, βάση της περιστροφής της γύρω από τον ήλιο και γύρω τον άξονά της. Και το αποκορύφωμα 1ος αιώνας π.χ. Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων που ανακαλύφθηκε από ψαράδες στις αρχές του προηγούμενου 20ου αιώνα.
Πιο συγκεκριμένα ο μηχανισμός των Αντικυθήρων ανακαλύφθηκε τυχαία από ψαράδες της περιοχής το 1901, σε ναυάγιο αρχαίου πλοίου.
Περί άλλων τυρβάζουν
Με τόσα πολλά αποδεικτικά στοιχεία που τεκμηριώνουν με απόλυτο τρόπο ότι στην αρχαία Ελλάδα οι φιλόσοφοι είχαν σαφώς τεκμηριώσει της περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο αλλά και γύρω από τον άξονά της. Με υπαρκτό τον μηχανισμό των Αντικυθήρων και την ενασχόληση με τον μηχανισμό αυτό 10άδων πανεπιστημίων και επιστημόνων παγκόσμιας εμβέλειας.
Οι ιστορικοί και συγγραφείς των σχολικών βιβλίων ιστορίας επιμένουν ακόμα σήμερα να παραγνωρίζουν όλα τα παραπάνω πειστήρια. Ουσιαστικά μιλάμε για συνειδητή πλαστογράφηση της ιστορίας. Φυσικά δεν συμβαίνει μόνο για το συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με την κίνηση της γης. Δυστυχώς στην ιστορία της γλώσσας είναι ακόμα πιο εγκληματική η στάση των συγγραφέων σχολικών βιβλίων. Θα αναφερθούμε σε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα σε επόμενο άρθρο.
Παραμένει η αντίληψη ότι στο αντίστοιχο τμήμα του υπουργείου παιδείας οι επιστήμονες που είναι υπεύθυνοι για την διδακτέα ύλη, δεν ενημερώνονται. Η δεύτερη σκέψη περί προθέσεως μάλλον είναι καχυποψία του συντάκτη…