Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Πολιτική

Επίσημη επίσκεψη του Κάρολου Παπούλια στα Τίρανα

ΠαπούλιαςΣυνάντηση με τον Αλβανό ομόλογό του Μπουγιάρ Νισάνι έχει αυτήν την ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, που βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στα Τίρανα. Μετά το πέρας της συνάντησης, οι δύο Πρόεδροι θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου. Στο μεταξύ, υποστηρικτές του κόμματος PDIU (κόμμα των τσάμηδων) πραγματοποιούν συγκέντρωση ζητώντας από τον «αξιότιμο Έλληνα Πρόεδρο», όπως τόνισαν, να συμβάλει στην επίλυση του λεγόμενου «τσάμικου» ζητήματος. Οι διοργανωτές είχαν προαναγγείλει τη διεξαγωγή της συγκέντρωσης απέναντι από το Προεδρικό Μέγαρο, αλλά η αστυνομία δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο και οι οπαδοί του PDIU μεταφέρθηκαν σε άλλο χώρο.

Το απόγευμα, ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της ΑλβανίαςΈντι Ράμα, τον πρόεδρο της Βουλής Ιλίρ Μέτα και θα συμμετάσχει σε ελληνο-αλβανικό φόρουμ για οικονομικά και ενεργειακά ζητήματα.

Αύριο, Τρίτη, ο κ. Παπούλιας θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο των Τιράνων Λουλζίμ Μπάσα και μετά θα μεταβεί με ελικόπτερο τον ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Κλεισούρα, όπου θα καταθέσει στεφάνι στο κοιμητήριο των πεσόντων του έπους του ’40. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το Αργυρόκαστρο και περιοχές, όπου ζει η ελληνική μειονότητα.

Πηγή:tovima.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC